3. toukokuuta 2017

Meillä on varmaan lunta vielä kesäkuussakin...

No ei, on se paljon sulanu. Mutta on kiva ku tulee tuosta hiekkatieltä meidän pihatielle, niin ihan ku astuis johonki talvimaahan :D Tohon ei paljoo aurinko paistele niin lumi sulaa tosi hitaasti.
Toukokuuhun vaihdos meni kaverin tykönä Endan kans. Oikeen rauhallinen vappu, mutta kelit oli vähän mitä oli nii ei ollu välikskään juhlia sen erityisemmin. Kyllä koirat muuten muistaa pitkään jotaki mitä ne on oppinu hyvin! Siellä kaverin tykönä postinjakaja antaa vissiin kaikille reittinsä koirille keksejä. (Ihana :D) Sitte se anto Endalleki ku me satuttiin siihen. Endapa sylki sen keksin ensin pois, vaikka mie näin että se todellaki halus syödä. Sitte mie muistin: oon opettanu sen olemaan ottamatta vierailta mitään. Ku käytiin Kannuksen aikaan sielä veljeskodilla, ja karvakaverien testissäki on muistaakseni joku "älä ota lääkkeitä vanhukselta" kohta. Ja sama homma tiellä olevien ruokien kans. Se saattaa ehtiä ottaa sen suuhun, mutta kyllä lopulta käskystä tiputtaa, olkoot vaikka mitä lihaa ja herkkua.

Omia koulutus  -ja työjuttuja sen verran että ei tullu Tampereelle pääsykoekutsua, ei klinikkaeläinhoitajaks eikä media-alalle johon vähän viimetingassa laitoin hakemuksen. Pistin nyt hakemusta Ylä-Savon ja Amiedun klinikkaeläinhoitajalinjoille. Katotaan jos niistä tärppää. Muuten oon ettimässä nyt kesäksi työkokeilupaikkaa/kesätöitä. Niitä ei oo vielä kuulunu.

http://itseolenkuinsusi.wordpress.com
Muuten oonki sitte saikannu Zooplussan kans. No vähän oma moka se oli. Ku katoin että tilaus tulee laskulla, mutta se oiski pitäny maksaa pankkisiirrolla, niin se sitte peruuntu ku en huomannu. Se meän ruokaki oli loppunu Siinä välissä varastolta. Bozita Robur oli uusiutunu ja on pienentäny säkkikokoa. En tykkää kyllä yhtää... ("I don't like change, big rage" :D) Se reseptiki on muuttunu, saa nähä mitä Enda sanoo siitä. Mutta näytti ainaki omaan silmään menneen parempaan suuntaan.

Alitajunta vissii yrittää lähettää jotain merkkejä, ku ostin sitte marketista Endalle jotain sapuskaa hätävaraks jos se kovin kauaa vielä maailmalla seikkailee tuo meän paketti. Nii siis otin vaan jotaki hyllystä enkä kattonu sen kummemmin; no sehän oli sitte penturuokaa! Sillee VINK VINK :D

Mie meen jotenki sekasin näistä pääsiäisistä ja vapuista ku ne tulee arjen tielle :D Tiistaina olin ku nukkuneen rukous. Jos en ois ollu niin täpinöissäni minun kohisten valmistuvasta runokirjasta ja kotisivuista ja muista jutuista, oisin varmaa nukahtanu Edurolla koneen ääreen. Nukuin mie bussissa. Meinasin jäähä autonki alle sillon iltapäivällä, ku olin nii pää pilvissä unosten jäljiltä ja ylitin tietä pysäkiltä. Oli siinä puol metrii väliä, mutta maatierajotukset on jo satasessa nii kyllä sitä vähä säikähti :D

Sitä meän koiratanssivideotaki oon suunnitellu ja yrittäny tehä koreografiaa. Hitsi, mie oon jotenki valinnu vaikeen koreografian tai jotaki. Oon ihan hiestä märkä ku se loppuu. Tai todennäkösempi selitys: en oo ikinä tanssinu, missään. Pitääki yhtäkkiä liikuttaa esim. käsiä, vartaloa ja jalkoja yhtä aikaa johonki suuntaan. Ei voi vaan kävellä tönkkönä niinku tokossa. Tosin se miten mie kävelin sillon ku Mikin kans kisattiin oli jo ihan uuden tasonen tönkkö :D Ai että siitä tulee hieno siitä videosta, pitää vaa opettaa Endalle pari uutta temppua, kuten esim. liikkumaan käskystä eri suuntiin etänä. Mie taidan spoilata ens kerralla yhen tempun, jos Enda oppii sen niinku mie oon visualisoinu.

Vielä ku voittais lotossa että saa kunnon kameran jolla kuvata! En millään haluais 5 vuotta vanhalla pokkarilla säätää sitä. No jospa välttämättömyydet tulee ensin. Mie oon venyttäny ja vanuttanu enkä ole ostanu uunia vaikka se on kohta vuoden ollu rikki :D Ku levyt toimii nii ruokaa pystyy tekkeen, miksi vaivautua... Tässä kuussa mie ostan sen uunin! Yritän kytätä nyt niitä liikkeiden näytekappaleita, saattaa saada aika kivan uunin monen sadan euron alennuksella.

Kauhee, enää viikko täällä Edurolla jäljellä! Joku on taas painanu jotain pikakelausnappia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, pidäthan kielenkäyttösi siistinä!