27. huhtikuuta 2017

Laktoosittomien Skyr - rahkojen loppuarvostelu, blogin uusi ulkoasu, koiratanssia?! ja muita kuulumisia

Olin tässä kuussa mukana Hopottajien Laktoosittomat Skyr - rahkat kampanjassa. Meinasi unohtua koko hopotus, ku mie vaan söin ne enkä kirjottanu siitä heti :D Mutta nyt mie aattelin kirjottaa vähän mitä niistä olin mieltä.
Ensinnäki tykkään tosi paljon noista pakkauksista! Se sininen kansi on nätti ja kuvat pakkausten kyljessä houkuttelee ostamaan. Se on myös tosi kätevää että lusikka on samassa, voi vaan sitten ostaa kaupasta ja syyä vaikka heti.


Mauista minun suosikkeja oli veriappelsiini ja mansikka-banaani, olen jo ostanu omilla rahoilla niitä pari purkkia! Mie odotin eniten wanhan ajan vanilijaa, kun yleensä syön ja testaan kaikkea vanilijan makusta ihan omasta takaa. Mutta tämä Skyrin wanhan ajan vanilija oli kyllä pieni pettymys. Vähän sama ero kun vanilija ja vaniliinisokerilla, jälkimmäinen maistuu siltä että se on tehty keinotekoisesti. Mango-meloni oli vähän mitäänsanomaton maku, tai siis että ei se oikeen jääny mieleen. Kaikenkaikkiaan oikeen hyviä välipaloja, pitää kattoa jos leipois jotaki näitä käyttäen, varmasti antavat hyvää makua leivontaan. Tekis vaikka rahkapullia, kun nää on vielä paistonkestäviäkin.

Sitte tää blogin uus ulkoasu! Se on parempi nyt eikö vaan? Sain yhen kommentin viime postaukseen, innostuin heti värkkäämään tän ulkoasun kans, ja tällanen siiitä sitte tuli! Otin noi somenapit täältä. Mie en jotenki ite tajunnu, että se tumma entinen ulkoasu oli aika huono luettavuuden kannalta. Tykkäsin vaan ku se oli tosi violetti, joka on nykynen lempiväri :D Siksi mie toivoisin enempi kommentteja näihin minun juttuihin. Omille virheilleen, puutteilleen ja sille mikä on hyvä suunta menee niin sokeaksi. Ei sitä vaan yksin näe.

Mitäs meän elämään sitte muuta kuuluu? No mie oon nyt kulkenu Edurolla ja kirjottanu lehtijuttuja, puuhalillu blogin kans ja sujuvuuslukenu muitten juttuja. Ne minun kirjoittamat jutut tulee myös tähän blogiin myöhemmin. Sitte mie olen valmistellu sitä minun runokirjaa (markkinointia ja muuta), ja kyllä se ens kuussa tulee kirjakauppoihin ja kirjastoon! Äääk :D

Enda tykkää nyt paljon enempi lenkkeillä ku tien varret on sulanu, (vaikka se yrittää kokoajan tulla takasin toi lumi joka on sulanu) ku on nuuskittavaa ja eläinten hajuja paljon enempi. Sitte mie aattelin alkaa sen kans treenaan koiratanssijuttuja, ihan vaan huvikseen. Tuli idea, kun kuuntelin Monsta x - Beautiful biisiä ja luin tätä blogikirjotusta samaan aikaan :D
Ei me varmaankaan kilpailemaan lähdetä, mutta videon mie saatan kuvata kun esitys on siinä kunnossa, että sen kehtaa muille näyttää.


Vapuksi ei ole mitään suunnitelmia, se on taas sellanen juhlapyhä minkä ympärillä olevaa hypeä en tajua sitten millään :D EHKÄ mennään mätsäriin, mutta todennäkösesti ei oo kyytiä eikä halua mennä. Meen ehkä mielummin siihen joka on toukokuun 13. päivä. Se oiski jännää, viiden vuoden mätsäritauko päättyis. Enda on viimeks ihan kakarana käyny mätsäreissä.

Ja hei älkää nyt hiiesä tottuko näin tiheään postailuväliin, ei tule todellakaan jatkumaan! Ens kuussa ei varmasti ole kokoajan kuustuntisia päiviä aikaa/kärsivällisyyttä puuhailla blogin parissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, pidäthan kielenkäyttösi siistinä!