19. huhtikuuta 2017

Ensimmäinen viikko Edurolla, Mikin muistosivu ja yksi unelma toteutuu!

19.4.2017

Yritin ottaa yhteiskuvaa, yleensä se menee
näin, mutta lisäksi...
Noniin nyt alkaa olla ensimmäinen viikko Eduron media- ja viestintäpajalla takana päin. Ensimmäisenä päivänä tein listan siitä mitä sitä tekis tulevan kuukauden ajan. Ja en tiiä teinkö liian helpon listan vai mitä ku viikon jälkeen siitä on jo 1/3 tehty :D Pari ekaa päivää mie värkkäsin tän blogin ja sen näkyvyyden kanssa: luin vähän blogin hakuoptimoinnista ja sovelsin mitä netistä löysin. Sitten oon yrittäny ettiä uusia paikkoja missä tätä vois mainostaa, mutta eipä niitä paljoa löytyny. Yritän mie nyt vähän parilla foorumilla aktivoitua, jos se vähän tois lisää näkyvyyttä.

Tossa kun opiskelin niin katoin sitte miten minun vanhat blogit on tällä saralla pärjänny. Ja siis yllättävää, että näillä nykysillä teksteillä on keskinmäärin enemmän katsojia kun mitä vanhan blogin teksteillä. Tai no ei yllättävää vaan ihan odotettavissa, kun nyt mainostan tätä blogia facessa ja blogiportaaleissa enempi. Mutta vanhaa blogia on haettu enemmän Googlessa ihan ilman mitään hakuoptimoinnin yrityksiäkään. Ehkä kirjoitin mielenkiintoisista/haetuista aiheista (eläintenhoitajaopiskelijan elämää, uus pentu tuli taloon), ja sheltti on suositumpi rotu ku nahka, niin sekin varmaan toi lukijoita enempi. Pitäs varmaa hommata se pentu niin ihmisillä ois taas jotaki luettavaa :D

Kamerassa meni joku ihme asetus päälle ja
niistä tuli tällasia

Ku kattelin noita vanhoja blogeja niin eihän sitä voinu olla muistelematta Mikiä. Otin sitten itteä niskasta kiinni ja kirjotin vihdoin jotaki tonne Mikin muistosivulle. Kamala miten vaikeeta voi tekstin kirjottaminen yhtäkkiä olla! Ja huomasin yhen tosi jännän jutun tuolta vanhasta blogista. Nimittäin Miki osaa - sivulla on 282 602 Google+ painallusta! Ja Mikin omalla sivullakin 235 ja Blogin valituissa paloissa 402! Toki toi blogi on ollu pystyssä yli 6v, mutta silti varsinki toi eka numero on ihan järkyttävä! Miki ollu vahingossa internet famous, tai minun tietämättä ainaki :D

Google+:sta tuli mieleen, että kun päivitin sinne profiilia niin en löytäny yhtään yhteisöä sileäkarvaisille collieille, joten mie tein Smooth Collie yhteisön! Pliis liittykää siihen, mie oon ainoa jäsen :D

Sitte mie olin blogin värkkäämisen kans ainaki toistaseksi valmis. Katotaa vielä mitä projektia tähän keksis tän kuukauden aikana. Seuraavana listalla oli sitte runokirja, jonka oon halunnu tehä jo vuosikausia. Tänä vuonna tulee 10 vuotta siitä kun julkasin ekan runoni netissä, joten oikeen sopivasti sattu. Jännää ku pystyy laittaan raksin yhteen bucket list kohteeseen. Mutta siitä sitte enempi ku valmistuu.

No yks sentää suht onnistunu!
Ennakkotilauksia otan vastaan, multa saa vähän halvemmalla ku sieltä Books on Demand - kaupasta, tai ilmaseksi jos oot tarpeeks läheinen ihminen :D Vähintään 25kpl pitäs saaha menemään niin tulis eka painomääräalennus voimaan! Tää näyttää nyt kauheen rauhalliselta näin kirjotettuna, sisällä mulla kuulostaa suurinpiirtein tältä: "VOIAPUARUNOKIRJAASDFGHJKL!!!!!!!!" Mutta joo ootelkaas sitä tässä lähiaikoina.

Enda on tottunu taas päivisin olemaan kotivahtina, ja iltaisin ärsyttämään minua kunnes mennään sinne lenkille eikä maata sängyllä meritähtiasennossa :D Ja pääsiäisenä se tunnollisesti herätti minut kuuelta niinku kello oli soinu arkena, sille synty rytmi nopeemmin ku mulle!

Sitte on vielä yks juttu mitä mie viime aikoina oon panikoinu. Viime vuona näihin aikoihin tuli kutsu Ahlmanin haastatteluun. Ei ainakaa vielä kuulu, mutta kaikki on ristissä mitä ristiä voi, että pääsis sinne.5 kommenttia:

 1. Kannattaa merkata Miki kuolleeksi koiranettiinkin jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko sen tehä vaikka ei oo enää Kennelliitossa? Vai mite se toimii?

   Poista
  2. Sähköpostitse voi ilmoittaa omakoiran lisäksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä te iha saatte yhen sitte ku ne vaa tullee :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, pidäthan kielenkäyttösi siistinä!