8. elokuuta 2016

Viime viikon kuulumisia ja kuvia + video esine-etsinnästä

Kaikkea sitä löytää ku vähän ympärilleen kattoo
Viime viikolla oli kivaa töissä kun oli pari eläinlääkäripäivää. Sai puhistaa korvia ja leikata kynsiä niinku hoitolassaki ja sitte käytiin rokottamassa lauma vetokoiria. Siellä oli pentujaki kaks pentuetta: 12 viikon ja 12 päivän ikäsiä. Yks niistä pienistä oli epämuodostunu jaloista niin se piti sitten lopettaa. Ihme ja kumma ei tehny yhtään pahaa, varmaan siinä oli niin paljon järkisyitä sille lopettamiselle että ihan hyvä vain. Ei vetokoiraksi jalostettu koira elä kovin hyvää koiranelämää huonoilla jaloilla.


Aamuaurinko
Lauantaina otin töissä kuvia ja Endan kans käytiin myös pellolla kuvaamassa. Joojoo esine videossa on valtava, mutta oon hukannu jo kaks palloa pellolle ku en muista mihin panin sen ja Enda hoopottaa ohi :D Lauantai iltanavetassa meinas tulla paniikki ku lehmät oli rikkonu jalottelutarhasta aitaa ja yks oli jo ulkona sieltä. Mie ensin juoksi ettimään kaveria, mutta en löytäny nii seisoin siinä ja vahin kauhuissani ku se yks siinä söi ruohoa ja loput oli melkeen tulossa sieltä jo pois. Onneksi sitte tuli toinenki ihminen nii saatiin se yks sinne takasin ja aita korjattua. Ei tullu semmosta itkupaniikkia niinku aikasemmin ku lehmä on ollu irti, jee!


Fairytale forrest
Tänään näin aamulla hienon tatin tieltä ojan toisella puolella kun kävelin töihin. Niin sitten paluumatkalla tietenki piti mennä kattomaan oisko se syötävä. Siitä isosta lähti lakki irti ja oli madot syöny paljon, mutta siinä lähellä oli noi muut niin ne mie otin ja pistin pannuun.

Sitte sähköpostissa oli tänään sellane viesti että olen voittanu jossaki Garnierin kilpailussa johon viime kuussa osallistuin nii vartalovoiteen ja hiusnaamion. Tää on jo kolmas kerta puolentoista vuoden sisään ku Garnierin facesivun kilpailusta tulee jotaki :D

Seuraavaksi siis työpaivää kuvina olkaas hyvät. Kaikki lehmäkuvat meni pilalle ku aina joku liikku tai sitte valkonen palo puhki. Ärsyttävää. Ja toki oli paljon lehmänlantaaki mutta aattelin ettei kukaan siitä kuvia halua nähä :D Endasta on lisää kuvia lauantailta Endan omalla sivulla.

Vasikoille juotavaa. Toi haisee nii hyvälle toi jauhe :DJuomaan äkkiä

Nevillelle voikukan lehtiä ja heinää

Se jo ryntää vastaan, mikä on edistystä siitä että se vaa piilottelee :D

Mitäs siinä vesiautomaatilla juorutaan?

Ihan ku ois catwalkilla, oli pakko ottaa kuva :D


Enda juoksee pellolla

Video esine-etsinnästä. En jaksa enää tähän aikaan editoida ja halusin tän saada tänään kirjotettua nii anteeks jos jotaki ärsyttää :D
 Ja hei, varmaan huomasitte, meillä on hieno uus otsikkokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, pidäthan kielenkäyttösi siistinä!