28. tammikuuta 2017

Hiusväri, Enda on vähä omatoiminen ja The Unbirthday Song

Laitettii taas yks päivä väri päähä. Ehkä pitäs vähä useemmin :D

Ei ollu niin suuria lehmävaurioita ku pelkäsin :D


Sitte kävin tänä ke kaupungisa ja sain synttärilahjan ja kaveri oli hamstrannu mulle niitä Vitasia mausteita ja sobanuudeleita Lidlistä. Oli hyvä että ulkoistin jollekki ennen ku ne kaikki loppu!

Aamulla mie olin jättämässä Endalle luuta, niinku aina jos meen johonki. No tajusin kaupungisa että hö, se unohtu se luupaketti siihe eteisen pöydälle, enkä mie antanu sitä luuta sille. Iltapäivällä sitte tulin kotia, niin luupaketti oli siististi lattialla, kaikki muut oli tallessa ja paketti ehjä ja yks luu puuttu, jota Enda oli sitte syöny tyytyväisenä :D Hauska toi piski on kyllä :)

Tänään oli sitte synttäripäivät. Hitsi mieki jo 26... Kiva kattoo noita Kannuksen aikasia blogeja facesta, ku siinä aina lukee että "21 tai 22v eläintenhoitajaopiskelija kirjoittelee" :D
Tänään kävin huvikseen harrastamassa hammaskiven poistossa avustamista, kun oli kaks koiraa jotka yhtäaikaa siinä jossain vaiheessa nukku ja oli iäkkäitä nii tartti vähä apusilmiä ja käsiä.

Mulla on soinu koko viikon tää kohta Liisa Ihmemaasta piirretystä päässä :D

"A very merry unbirthday to me
To who?
To me
Oh you!
A very merry unbirthday to you
Who me?
Yes, you!
Oh, me!
Let's all congratulate us with another cup of tea
A very merry unbirthday to you!" - Jerry Colonna, Alice in Wonderland

Jotenki sopii ku nenä päähän ton teen kans ja en pietä tänä vuonna synttäreitä nii jotenki tuntuu vähä tollaselta unbirthdaylta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, pidäthan kielenkäyttösi siistinä!